Curriculum Vitae

Opleiding en een leven lang leren

Op de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam heb ik mijn Bachelor Dance gehaald in 2009. Daarna heb ik een jaar bijbelstudie gevolgd bij Nehemia en Zwijndrecht. Ik heb company’s bezocht (Cleveland – Inlet Dance Theatre & Houston TX – Ad Deum Dance Company)  om te leren van hun visie op God en kunst en van hun impact op de maatschappij Inlet Dance Theatre. Op dit moment volg ik ELAP (Embodied Life art Program) in Utrecht. Dit geeft me weer een nieuwe verdieping in dans, mijn lijf en tijd/kacht/ruimte. 

Docent op het HBO

Sinds 2014 geef ik les op de  Hogeschool Viaa in Zwolle voor de opleiding pabo. De eerste 3 jaren krijgen ze lessen in dans en hoe je dans kan inzetten in het basisonderwijs. Ik maak deel uit van de mooie vakgroep kunst en samen met mijn collega’s geven we studenten ruimte om zich te uiten en te ontwikkelen. 

Reizen

Om me te verdiepen in verschillende dansstijlen en danscompany’s heb ik gedanst bij

Senegal –  Afrikaans/Moderne Dans bij L’ecole des Sables (certificering)
Houston TX – Ad Deum Dance Company
Cleveland – Inlet Dance Theatre
New York – The next stage project
New York – Simonsen teacher method (certificering)

Freelance

Hogeschool VIAA
Dans in School
Studio26
De Vloer
Balletschool Heerhugowaard
MaxMusix
HQSchool
en de lijst gaat nog verder…

Christian Dance Company

CDC was voor mij een veilige plek om heel veel uit te proberen en te ontwikkelen. Jaren lang hebben we elke week een dag gedanst met elkaar. We deden veel optredens voor kerk, conferenties en worship events. Ik ontwikkelde het traineeprogramma. 25 dansers uit heel nederland kwamen elke week een paar uur meedansen. Het bestaat helaas niet meer maar het was een gave groep mensen en er zijn mooie vruchten uit voort gekomen. 

Christian Artist

Als docent heb ik een aantal keer mee gewerkt en opgetreden bij Christian Artist.